ceturtdiena, 2013. gada 10. janvāris

Jauns gads, jauns sākums? Tā vismaz es arī domāju, bet pašlaik tā itnemaz neliekas.. Ticēšu senajam un zināmajam,ka "Liekas,ka katru dienu nekas nemainās,bet pēkšņi vienā mirklī pilnīgi viss ir mainījies!".

Šis gads jau iesākās pavisam savādāk kā citi. Nebiju kopā ar tiem cilvēkiem,ar kuriem biju katru gadu. Varbūt bija mazliet skumji, bet ir jauni cilvēki, ir Jauns gads kā nekā. Nekas vairs nav tā,kā bija pagājušo gad un, tik tiešām, vairs arī nebūs.

Sesija un sesija.. Ir grūtāk nekā pagājušo gad, daudz,daudz grūtāk. Un tas labi manāms eksāmenos. Ja dažos sekmes ir uzlabojušās,tad dažos tās ir pamatīgi kritušās.. Un vēl tas studiju darbs.. Galīgi smacē nost. Vismaz zinu,ka studiju darbam ir plusi- daudzi tiks pie diez gan dārgām,bet labām analīzēm par ūdens kvalitāti. Prieciņš, ka daudzi par to jau saka- paldies!:)

Eh,nu jā.

Vieni svētki garām un tagad tikai darbos iekšā. Gaidu,kad beidzot normāli varēs izgulēties, jo gandrīz katru nakti eju gulēt tik ap kādiem 3,4.. arī dzīvokļa biedrenes savā pirmajā sesijā neguļ praktiski nemaz. Eh,atceroties savu pirmo sesiju..

Jauku dienu!:)

Un sadariet visus savus darbiņus laicīgi!