pirmdiena, 2012. gada 17. septembris

Man šitas patīk!

Kārtējais pirmdienas rīts. Iepriekšējā nakts vienkārši fenomenāli laba, jo ar istabiņas biedrenēm nopļāpājām līdz vēlai naktij, miegs super un rīts..jā, kā jau rīts:D Ņemu atpakaļ visus savus vārdus,ka tagad centīšos celties pusstundu agrāk, lai rīts garāks-->tas nestrādā!:D Tātad,šodien no gultas izrausos 8:05, kaut gan paredzets bija 7:30. Skrienot visu izdarīju, aizgāju uz lekciju 9:45, kura nenotika.. Nemelošu, ka biju ļoti dusmīga:D

Diena bija interesanta, un kaut kas tik tiešām nav labi, jo saprotu augstāko matemātika(šitas biedē). Nu neko,izpildīju mājas darbu ar superīgu precizitāti un tagad jau gatavoju nākamo. Eh, galva sāk strādāt. Vūūhūū.

Vispār šī diena ir īpaša. Un nejau vien ar to,ka satiku sen neredzētu cilvēku,kurš beidzot ir atgriezies kojās un kuram jau vajadzēja palīdzēt ienest aliņus, bet arī ar to, ka liekas,ka šodiena ir kaut kā jauna sākums. Brīvdienas jau deva daudz padomu un tādu iekšēju atspērienu. Un tagad sevi jāuzmundrina- meitēn, tu to vari!:) Pat miedziņš šonakt bija labs. Nekāu murdzīgu sapņu un nekādu tizlu domu. Dzīvoju tak tikai sev, vai ne?:)

Dienas spilgtākais domu grauds- "Ja laicīgi visu uzsāksi vai izbeigsi, tad laicīgi arī sapratīsi, ko patiešām vēlies un vai tas patiešām tev ir vajadzīgs!"

Un šodien--> lai ballīte sit augstu vilni, jo Nauris ir kojās, un vispār- lai dzīve ir viena liela ballīte!:))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru